Blacha do pizzy | najróżniejsze rozmiaryStalowa blacha, która pozwoli łatwo przyrządzić genialną pizzę, od konwencjonalnej margarity po te wypełnione rozmaitymi składnikami. Przy odpowiednim utrzymaniu, produkt będzie wytrzymały i dobrana do stosowania w fachowych kuchniach. W celu zapewnienia świetnego stanu: przed zastosowaniem wyczyścić blachę namydloną wodą, a następnie wypalić. Po każdym kolejnym użyciu czyścić wodą (bez mydła) i smarować olejem.Materiał: stal, przypasowano do pieców przelotowych i komorowych, Do świeżego ciasta i gotowych spodów, Musi zostać wyczyszczona i wypalona przed pierwszym wykorzystaniem, Po każdym kolejnym użyciu czyścić gorącą wodą (bez mydła) i smarować olejem, Nie dobrano do czyszczenia w zmywarceDostępne typy: numer artykułu rozmiary CB145 18cm Ø S473 23cm Ø S474 25,5cm Ø S475 30,5cm Ø CB146 35,5cm Ø