Polska - Piece i płyty grzejne gastronomiczne - Ogłoszenia lokalne - Sprzedam, kupię na a6.pl - Piec konwekcyjno-parowy elektryczny millenial touch screen bakery 4x600x400 marki Hendi

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny millenial touch screen bakery 4x600x400 marki Hendi

PL 20732.49 zł.

3 lat Nowy Sprzedam 0 odsłon ID #4525601

Opis

QR CODE
Piec konwekcyjno- parowy elektryczny Millenial Touch Screen Bakery. Dostosowany do 4 blach 600x400mm. Piec barwny, 7 calowy i dotykowy panel sterowania, zezwala na precyzyjne ustawianie parametrów gotowania. Funkcja Airflowlogic to rozwiązanie, które dzięki przeprojektowaniu osłony została poprawiona cyrkulacja wentylatora powietrza. Humilogic to nowy system nawilżania, który podaje wodę bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia to wysoki poziom wilgoci co obniża zużycie wody. Nowoczesnym systemem jest na dodatek Drylogic. Zawór sterowany poprzez komputer kontroluje podmianę powietrza w komorze i likwiduje nadmierna wilgoć. Temperatura we wnętrzu gotowanego artykułu mierzona jest przez punktową sondę. Multilevel cooking umożliwia jednoczesne przygotowanie przeróżnych potraw, wymagających takich samych warunków, ale innym czasie obróbki cieplnej. Piec zawiadamia kiedy należy wyjąć potrawę. Pre-heating rozgrzewa komorę pieca do 30 stopni, natomiast Cooldown schładza komorę w celu rozpoczęcia kolejnego cyklu gotowania. System myjący jest automatyczny z 4 programami mycia: Eco, Normalny, Intensywny, Płukanie. Pot USB ułatwia wgrywanie nowych receptur gotowania, a także informacji HACCP. Idealnie pełni też funkcję komory rozrostu i szafy bankietowej. Książka kucharska może pomieścić nawet 500 przepisów po 10 kroków każdy. Regulacja temperatury w zakresie 30°C-270°C. Podwójnie przeszklone drzwi posiadają blokadę otwarcia, która chroni obsługę przed niekontrolowanym ruchem. Uszczelka drzwi produkowana z trwałego sylikonu, nietrudna do samodzielnej zamiany. Rynienka pod drzwiami. Oświetlenie LED komory. Izolowana obudowa pieca wpływa na oszczędność energii elektrycznej. Komora jak i pokrywa pieca tworzona ze stali rdzoodpornej. Wypoziomowanie pieca jest możliwe dzięki dostosowywanym nóżką. Wymagane jest podłączenie do prądu, wody uzdatnionej, a także kanalizacji.
M&M Gastro
0 votes

Komentarze 0

Żadne komentarze nie zostały jeszcze dodane