Stół chłodniczy do pizzy | 3 pary drzwi | 600x400 | 3 szuflady | nadstawa 8x GN 1/4 | 0° +8°/ +4° +10° | 400 W | 2110x700x(H)880/900-1200mm, - dołączono: 2 półki EURONORM (600 x 400 mm), z prowadnicami. - 6 dostosowywanych nóżek ze stali rdzoodpornej. - zaimplementowana nadstawa chłodnicza, z szybą (ochronną), 8x GN 1/4 h150 mm (pojemniki jako opcja). - 3 neutralne szuflady na pojemniki 600 x 400 mm na kawałki ciasta (pojemniki jako opcja). - Kompaktowa struktura, strona wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej (spożywczej), góra 40 mm. - Tłoczone dno wnętrza z zaworem spustowym (znaczna konserwacja), zaokrąglone krawędzie i narożniki (bez nierówności), stojaki i prowadnice (antyprzechyłowe) ze stali nierdzewnej. - Przemienne drzwi EURONORM, z zastosowanymi uchwytami (niewystające), magnetyczne uszczelnienie (łatwa zamiana, bez narzędzi), zawiasy z automatycznym powrotem (zatrzymują się przy 90°). - Kompresor (klasa klimatyczna +38°C), wentylowany kondensator, umieszczony po lewej stronie, dostęp z przodu (panel na zawiasach), na wyjmowanych prowadnicach, nietrudne czyszczenie i konserwacja. - Czynnik chłodniczy R134A rozprowadzany kapilarami. - Wentylowany parownik, zabezpieczony przed solą i kwasami z żywności, kompletnie ukryty (niewidoczny). - Programowane sterowanie elektroniczne, ekran z przodu, niebieski LED. - automatyczne rozmrażanie przez odwrócenie procesu (można dowolnie programować), automatyczne odparowywanie kondensatu (gorącym gazem). - Poliuretanowa izolacja bez CFC. - regulowane nóżki ze stali rdzoodpornej. - Urządzenie zgodne z obowiązującymi standardami CE. Mm (S x G x W): 2110 x 700 x h880/900-1200, Zakres temperatury: 0° +8° & +4° +10°, kW: 0,4, V: 230/1N 50-60Hz, kg: 195