Zmywarka gastronomiczna do naczyń i garnków S 100 ABT z funkcją wyparzania. Do mycia garnków, rondli, koszy, tac. Wysokość otworu drzwi - 50 cm. Sterowany czasowo dozownik środka przemywającego i płuczącego. System stałej temperatury płukania ABT z pompą wspomagającą płukanie. Dwie pompy przemywające. 4 programy standardowe (cykle: 60”, 120”, 180”, 240”). Termometr bojlera i wanny. Wyposażenie standardowe zmywarki: dozownik płynu przemywającego i nabłyszczającego kosz uniwersalny 55x55 cm kosz na tace 55x55 cm nierdzewny ruszt na naczynia 55x70 cm zastosowanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie obszernej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.