
Czekolada biała z kokosem bez dodatku cukru od producenta Torras to zdrowszy odpowiednik tradycyjnych słodyczy. Nieprzeciętnie smakuje i pachnie, wręcz rozpływa się w ustach.
Połączenie białej czekolady i kokosa to duet nieprzeciętny!
towar nie gromadzi glutenu, dzięki czemu jest bezpieczny dla osób chorych na celiakię i wrażliwych na gluten.
spełni oczekiwania nie tylko jako przekąska, ale baza do fondue w połączeniu z owocami, wielu ciast i deserów.
Czekolada gromadzi ogromne ilości magnezu, dlatego poleca się jej spożywanie w ilości minimum kostki dziennie.
komponenty
substancja słodząca (maltitol), masło kakaowe, mleko w proszku, rozdrobniony orzech kokosowy, inulina, emulgator
(lecytyna sojowa), aromat waniliowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- wartość energetyczna: 2030kJ/490kcal
- tłuszcz: 35g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25g
- węglowodany: 55g w tym cukry: 9g
- błonnik: 1,5g
- białko: 6g
- sól: 0,2g
1WW=31g
1WBT=29g
INFORMACJA ALERGENNA
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
produkt posiada mleko, soję oraz może zawierać minimalne ilości orzechów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Hiszpania