Gudobele to jedna z największych piekarni na Litwie. Bon Chance to chipsy chlebowe z chleba pszenno-żytniego, które wypiekane są w specjalnej formie. Następnie są cienko krojone, smażone na oleju roślinnym i doprawione różnymi przyprawami. Czosnek to smak dla sympatyków ostrzejszych wrażeń - w taki sposób powstała przekąska o tym smaku. Chlebki sprawdzą się jako przekąska, starter albo jako dodatek do zup, sałatek, deski serów lub wędlin.
Skład: Chleb żytnio-pszenny 62% (mąka żytnia, mąka pszenna, błonnik pszenny, cukier, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, sól jodowana, kminek); olej roślinny (rzepakowy); mieszanka przyprawowa 5% (sól, czosnek 0,85%, cebula, dekstroza (z pszenicy), mleko pełne w proszku, maltodekstryna (z pszenicy), ekstrakt drożdżowy, cukier, pietruszka 0,1%, naturalny aromat (czosnek), kwas (kwas mlekowy)); woda