
Zupa pomidorowa z ryżem jest wyjątkowo popularnym daniem w kuchni polskiej. Jednak jej przygotowanie jest czasochłonne. Dzięki sprawdzonej recepturze Babci Zosi przygotowanie klasycznej zupy pomidorowej staje się wyjątkowo proste, a także szybkie. Jest to nieprzeciętna sugestia na obiad jeśli nie dysponujemy czasem, a chcemy zjeść zdrowo i pożywnie. Bardzo korzystny skład złożony tylko z naturalnych artykułów. Jest to szczególny wyjątek w kategorii dań „instant".
Dodatkowym walorem zupy pomidorowej jest jej opakowanie – zdobione rysunkami warzyw
Opakowanie pozwala na przygotowanie porcji dla czterech osób.
zachęcamy do skosztowania przepysznego smaku zupy pomidorowej z ryżem i życzymy smacznego
SPOSÓB PRZYGOTOWANIE:
starczy wsypać zawartość obu torebek do 1l wody i doprowadzić do wrzenia. Następnie dodać łyżkę masła lub oleju i gotować przez 15 min na niepokaźnym ogniu. Tak przygotowaną zupę doprawiamy według własnego smaku. Możemy także dodać śmietany.
komponenty OBU TOREBEK: ryż biały (min. 40%), proszek pomidorowy (min. 25%), sól, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia ziemniaczana, natka pietruszki suszona, lubczyk suszony,
WAGA NETTO: 95g
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Zgodnie z zaleceniami producenta. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data przydatności do spożycia: Jeżeli chcesz uzyskać informację napisz do nas biuro@atlas-zdrowia.pl lub skorzystaj z opcji "zapytaj o artykuł"