Mąka migdałowa powstała w 100% w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych migdałów. Specyficzny migdałowy smak i jest wyjątkowo sycąca. Jest to artykuł bezpieczny dla osób będących na diecie bezglutenowej.
Loading
Zdrowie i Smak
0 votes
Zdrowie i Smak
Ostatnia aktualizacja 3+ lat zobacz profil
Kawiarka na indukcję Bialetti New Moka Induction została wyprodukowana ze stali rdzoodpornej, a tradycyjne kształty idealnie nawiązują do pierwotnych włoskich kawiarek. Z Moka Induction w kolorze czarnym możemy przygotować 6 filiżanki kawy o objętości 50 ml.
Skrobia ziemniaczana Vitally Food BIO, 250g Skrobia ziemniaczana ma postać białego, niedużego proszku przypominającego. Z gorącą wodą formuje typowy kleik. Skrobia genialnie sprawdza się jako zagęstnik do zup i sosów,również do wyrobu domowego kisielu czy budyniu, a także klusek i ciast, którym nadaje sprężystość. Wart...
Mąka orkiszowa razowa TGL 200 BIO ekologiczna (oznaczenie węgierskie 200 odpowiada polskiemu 2000) Mąka z pszenicy orkisz TGL 300 całkoitego przemiału Kolor: typowy dla mąki razowej Zapach, smak: typowy dla mąki orkiszowej, bez obcych zpachów i smaków Kraj pochodzenia Węgry
Skrobia kukurydziana Vitally Food BIO, 250g Skrobia kukurydziana BIO Vitally Food producenta Wodzisław to w 100% naturalny, bezglutenowy towar, w którego składzie wyszukamy wyłącznie skrobię kukurydzianą pozyskaną z kontrolowanych upraw (certyfikowany ekologiczny). W odróżnieniu od mąki kukurydzianej, pozyskiwanej z zi...
Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa Pięć Przemian, 500g Mąka ryżowa pełnoziarnista od producenta Pięć Przemian to artykuł bezglutenowy, dzięki czemu może być bezpiecznie spożywany poprzez osoby chore na celiakię i nietolerujące glutenu. Mąka ryżowa jest bardzo prawidłowym zamiennikiem dla mąki pszennej i nie tylk...
MĄKA PSZENNA BIO wariant 2000 świetna do wypieku pieczywa Zawartość netto: 1000 g elementy: Mąka pszenna pełnoziarnista 100%* * elementy organiczne Jednostka certyfikująca: PL-EKO-04 Pochodzenie elementów: Rolnictwo UE Informacja alergiczna: towar posiada gluten. Warunki przechowania: towar należy przechowywać w such...
składniki: Mąka jaglana BIO Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1514kJ/357kcal Tłuszcz 3,2g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g Węglowodany 70g w tym cukry <0,5gBłonnik 1,9g Białko 11g Sól 0,01g Alergeny: Może zawierać gluten Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Producent GRANO Aleksa...
Mąka kokosowa powstaje jako artykuł uboczny w procesie wytwarzania oleju i mleka kokosowego. Charakteryzuje się lekko wyczuwalnym smakiem i aromatem kokosa. Jest bogatym źródłem błonnika pokarmowego i łatwo przyswajalnego białka. Ponadto charakteryzuje się niską zawartością węglowodanów i nie ma w swym składzie glutenu...
Divella Farina Mąka do Pizzy - to specjalna mąka do pizzy, stworzona we Włoszech. Mąka typu 00 ma ziarna drobniejsze niż inne mąki, dzięki czemu ciasto na pizze jest szczególnie delikatne. Mąka wytworzona według trafnych receptur z najkorzystniejszej jakości pszenicy pochodzenia włoskiego. DATA WAŻNOŚCI: 30.01.2022 Wag...