
Czekolada różowa
Opakowanie: tabliczka 100g
Rzemieślnicza czekolada różowa, wyrabiana klasycznymi metodami od ziarna do tabliczki w sercu Beskidu Żywieckiego.
Rafinowana i konszowana min. 48h
Jest to progresywne podejście do klasycznego przysmaku jakm jest czekolada. Czekolada różowa (rubinowa) jest nowym odkryciem w świecie czekolady. Nazywana jest 4 wariantym czekolady (obok ciemnej, mlecznej i białej). Swoją nieszablonową barwę i oryginalny smak zawdzięcza specjalnej recepturze, bez dodawania sztucznych barwników czy aromatów. W smaku jest intensywnie owocowa z delikatna orzeźwiającą kwasowością. Świetny smak i oryginalny wygląd powodują, że czekolada różowa to idealny pomysł na słodki podarek.
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, lecytyna sojowa, kwasek cytrynowy, naturalny aromat waniliowy