Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to bardzo tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe dostatek cennych komponentów pokarmowych. Prezentowany atlas mieści sporo przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich użycia w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
Podtytuł: 150 polskich gatunków
ISBN: 9788380593183
Kod paskowy: 9788380593183
Autorzy: Fijołek Monika
Wydanie: 1
Rok wydania: 1999
Kod wydawcy: 30704
ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.5cm
Głębokość (mm): 18
Waga: 0.75
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka