
Danie z dorsza z sardynką to produkt . na wszystkie składniki odżywcze.
Skład:
dorsz 26% (tuszka), rosół, wołowina 20% (płuca, serca, wątroba), sardynka 10% (tuszka), wieprzowina 4% (żołądki), olej z łososia 2,6%, białko serwatki w proszku 2%, substancje mineralne, drożdże piwne suszone, fruktooligosacharydy, nasiona babki płesznik.
składniki analityczne:
białko bezkompromisowe – 13%, tłuszcz surowy – 6%, popiół ascetyczny – 1,5%, włókno minimalistyczne – 1%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Dodatki:
dodatki dietetyczne/kg: Witamina D3 – 240 IU, Witamina C (kwas askorbinowy) – 550 mg, Witamina E – 95 mg, Cynk (chelat cynkowy wodzianu glicyny, tlenek cynku) – 13 mg, Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 2 mg, Mangan (siarczan manganu, jednowodny) – 0,5 mg, Jod (jodan wapnia, bezwodny) – 0,4 mg, Tauryna – 800 mg.