Polska - Automaty do chleba - Ogłoszenia lokalne - Sprzedam, kupię na a6.pl - ETA wypiekacz chleba 814990000

ETA wypiekacz chleba 814990000

PL 299.00 zł.

3 lat Nowy Sprzedam 12 odsłon ID #4104785

Opis

QR CODE
Piekarnik do chleba

  • W pełni automatyczne przygotowanie zagwarantuje gniecenie, wystarczające rośnięcie, prawidłowej jakości pieczenie i następne podgrzewanie bez konieczności twojej ingerencji
  • Wielozadaniowe wykorzystanie:

a) pieczenie różnych rodzajów chleba (słony, słodki, biały, pełnoziarnisty albo bezglutenowy)
b) wykonywanie różnorodnych rodzajów ciast, dżemów, marmolad, tortów, kołaczy, herbatników, mięsa mielonego, jogurtów itd.

  • Program WŁASNY do indywidualnego ustawienia etapu przygotowania chleba
  • Możliwość 3 wielkości chleba (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
  • wybór zabarwienia skórki (3 poziomy ustawienia)
  • Forma do pieczenia z nieścierającym się wykończeniem powierzchni do przystępnej konserwacji
  • 1 hak do ugniatania
  • ergonomiczny nachylany uchwyt do wygodnej manipulacji z naczyniem
  • Wieko się szklanym wziernikiem umożliwiającym łatwą kontrolę w trakcie przygotowania
  • przejrzysty wyświetlacz z zobrazowaniem stanu przygotowania
  • Sygnał akustyczny zwracający uwagę na możliwość dodania następnego składnika
  • 15-godzinny wyłącznik czasowy - funkcja opóźnionego uruchomienia
  • Funkcja samoczynnego utrzymywania temperatury (60 minut) po dokończeniu przygotowania
  • Pamięć w razie wyłączenia prądu el.
  • Moc pobierana 600 W

Wyposażenie: forma do pieczenia, hak do ugniatania, naczynia pomiarowe, kubek, haczyk

12 wstępnie nastawionych programów:
1. KLASYK - jest asygnowany do białego pszennego i brązowego żytniego chleba, też do chleba z dodatkiem ziół a rodzynek
2. Prędki - jest przeznaczony do prędkiego przygotowania białego, pszennego i żytniego chleba. W tym trybie jest chleb mniejszy a ma gęsty środek.
3. SŁODKI - jest przeznaczony do wypieku słodkich typów chleba z bardziej chrupka skórką niżeli przy pieczeniu programem klasyk.
4. PEŁNOZIARNISTY - jest przeznaczony do wypieku chleba pełnoziarnistego z mąki z niską zawartością glutenu.
5. BEZGLUTENOWY - jest przeznaczony do przygotowania chleba bezglutenowego.
6. CIASTO - jest dedykowany do gniecenia/mieszania a następne rośnięcia ciasta bez pieczenia. Do przygotowania ciasta możesz zastosować przeróżnych minimalistycznców dla różnorodnych rodzai pieczywa (np. Rogale chlebowe, pizza itp.).
7. GNIECENIE - jest przeznaczony tylko do gniecenia ciasta (bez rośnięcia). Do gnieceniu ciasta możesz wykorzystać najróżniejszych bezkompromisowców dla zróżnicowanych rodzai pieczywa (np. Rogale chlebowe, pizza itp.).
8. TORT - jest asygnowany do gniecenia/mieszania surowców (np. Na tort, kołacz), które następnie pieczą się w nastawionym czasie.
9. DŻEM - jest przeznaczony do przygotowania dżemu lub marmolad z świeżych owoców.
10. JOGURT - jest przeznaczony do przygotowania domowego jogurtu.
11. PIECZENIE - jest asygnowany do wypieku brązowego chleba, tortów lub mięsa mielonego.
12. WŁASNY - jest dedykowany dla indywidualnego ustawienia etapu przygotowania chleba
Media Expert
0 votes

Komentarze 0

Żadne komentarze nie zostały jeszcze dodane