
- płyty aluminiowe pokryte greblonem - powłoka zabezpieczająca przed przywieraniem
- niedługi czas nagrzewania
- czas pieczenia
- moc urządzenia 1300 W
- łatwość w obsłudze i czyszczenie przy prawidłowym stosowaniu – olejem smarujemy płyty robocze tylko raz przed rozpoczęciem pracy – powierzchnia robocza urządzenia po pracy powinna w zasadzie zostać czysta i ewentualnie wymaga tylko przetarcia wilgotną szmatką lub papierowym ręcznikiem
- waga urządzenia proste przemieszczanie go zarówno po tonależycie oczyścić miejsce po dniu pracy jak także w sytuacji wykonywania wypieku gofrów w zróżnicowanych miejscach, imprezy plenerowe, pokazy, itp..
- ze względu na fakt prędkiego nagrzewania urządzenia nie musi być cały czas w gotowości, zaleca się wyłączenie z sieci co oprócz mocy 1300 W daje kolejne oszczędności energii przy wypieku gofrów.
- pokrywa metalowa - malowana proszkowo, wytrzymała na wysoką temperaturę w odcieniu: białym, czarnym, czerwony lub z blachy rdzoodpornej inox
- płyty - odlew aluminiowy, pokryte greblonem/powłoka zabezpieczającą przed przywieraniem
- czas nagrzewania do 5 min
- czas pieczenia od 3,5 do 5 min w zależności od rodzaju ciasta
- moc urządzenia 1300W