
DualSteam Uniwersalne urządzenie i równomierne rezultaty. Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować idealnym smakiem. Redukcja pary Bezpiecznie i wygodnie: drzwiczki można otworzyć bez irytującego uderzenia pary i momentalnie wyjąć potrawy.
Lekki pojemnik na wodę wygodna obsługa: napełnianie lekkiego pojemnika na wodę z tworzywa nienaturalnego jest łatwe. Duża różnorodność zastosowań Multitalent w kuchni: nasze urządzenia do gotowania na parze obszerny wachlarz zastosowań.
Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze posiadają wnętrze ze stali szlachetnej. Krystaliczne drzwiczki idealna widoczność gotowanych potraw dzięki przezroczystym drzwiczkom i podświetleniu komory gotowania.
znaczna komora gotowania i wielka powierzchnia naczyń Maksimum przestrzeni: obfita komora gotowania i pokaźna powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji. Zewnętrzne wytwarzanie pary Wytwarzanie pary poza komorą gotowania: potrawy gotują się równomiernie i zachowują swój kolor.
Sterylizacja słoików świetne przygotowanie: słoiki można optymalnie zdezynfekować przed wekowaniem owoców itd. Pasteryzacja Długa przydatność do spożycia: warzywa, owoce, mięso i kiełbasy można zawekować w urządzeniu wyjątkowo wygodnie.
Warzywa Natura w najkorzystniejszej formie: delikatne przygotowanie w urządzeniu pozwala zachować smak i jest zdrowe. Ryby i owoce morzaZdrowie z morza: ryby i owoce morza są wspaniale przyrządzane i zachowują aromat oraz kształt.
MięsoDelikatne i soczyste: mięso z urządzenia do gotowania na parze oszałamia intensywnym smakiem. Dodatki zawsze dodatkowo: ziemniaki, ryż czy makaron pasują do każdego dania i posiadają wysoką wartość odżywczą.
Desery najlepsze na koniec: nawet desery można przygotować w zróżnicowany sposób w urządzeniu do gotowania na parze Miele. Gotowanie jajek Na miękko, na przeciętnie czy na twardo? W kilka minut w 100 °C uzyskasz optymalnie ugotowane jajko Rozmrażanie Delikatne rozmrażanie: mrożonki można ostrożnie rozmrażać w temp.
ok. 60 °C, czyli w nadzwyczajnych warunkach. Przyrządzanie jogurtu Zrób to sam: w jedynie 5 godzin w temp. 40 °C można przygotować w urządzeniu do gotowania na parze własny jogurt. Gotowanie sous-vide Maksimum przyjemności: mięso, warzywa lub owoce gotowane w próżni unikatowe doznania smakowe.
Dezynfekcja butelek dla niemowląt W jedynie 15 minut bez zarazków: błyskawicznie i prosto można zdezynfekować butelki dla niemowląt w temp. 100 °C. Podgrzewanie wilgotnych ręczników Prof. Rozpieszczanie: podaj gościom do wyszukanego menu wilgotne ręczniki z urządz.
do gotowania na parze Miele. Utrzymywanie ciepła Późniejsze jedzenie? Urządzenie do gotowania na parze utrzyma ciepło potraw automatycznie przez nawet 15 minut. Usuwanie skórki łatwe eliminowanie: w urządzeniu można polikwidować skórkę z pomid...