
Wałkownica do ciasta ciężkiego | dwa wałki | średnica ciasta 140-300mm, Opis: urządzenie asygnowane do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo i pierogi, wielkie ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa kompletnie wytwarzana z wysokiej jakości stali rdzoodpornej, różny zarys ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki krągłe albo prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swych właściwości (powłoka uniemożliwiająca przywieraniu ciasta do wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny upraszczający pracę w standardzie, atrybuty technologiczne: wymiary zewnętrzne [mm]: 475x375x660, liczba wałków: 2, zarys ciasta: kolisty, waga ciasta: 80-210, średnica ciasta [mm]:140-300, moc [kW]:0,25, zasilanie [V]: 230, waga [kg]:35, Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality Sigma310 Linia Premium?: wałkownica wyprodukowana we Włoszech, znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta, prosta regulacja grubości ciasta, w typowym wyposażeniu mają usztywnione przekładnie w wałkach, wałki mają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać choćby ciasto marcepanowe, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski