
składniki: agrest, cukier.
Agrest kandyzowany BadaPak to produkt otrzymany przez wysycanie owoców w syropie cukrowym, a następnie suszony. Może być dedykowany do dalszego przerobu dla przemysłu lub rzemiosła cukierniczego lub do spożycia bezpośredniego. Agrest kandyzowany stosuje się do oblewania czekoladą, do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane też sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
fotografie produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak na dodatek mogą być danymi literaturowymi.