
Owoc babki jajowatej to torebka, w której znajdują się minimalne jasnobrunatne i łódeczkowate nasiona, które są źródłem naturalnych antyoksydantów. Prócz błonnika zawierają także: proteiny, tłuszcze, aukubinę, fitosterole.
Łuska babki jajowatej korzystnie sprawdza się jako element i dodatek do: zup, sosów, jogurtów, płatków śniadaniowych, owoców, sałatek.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia towaru są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak również mogą być danymi literaturowymi.