
Owoc babki jajowatej to torebka, w której znajdują się minimalne jasnobrunatne i łódeczkowate nasiona, które są źródłem naturalnych antyoksydantów. Prócz błonnika zawierają także: proteiny, tłuszcze, aukubinę, fitosterole.
Łuska babki jajowatej należycie sprawdza się jako składnik i dodatek do: zup, sosów, jogurtów, płatków śniadaniowych, owoców, sałatek.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak jeszcze mogą być danymi literaturowymi.