
komponenty: śliwki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Śliwki kandyzowane BadaPak to artykuł otrzymany przez wysycanie owoców w syropie cukrowym, a następnie suszony. Mogą być dedykowany do dalszego przerobu dla przemysłu albo rzemiosła cukierniczego albo do spożycia bezpośredniego. Śliwki kandyzowane stosuje się do oblewania czekoladą, do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak na dodatek mogą być danymi literaturowymi.