
Opis towaru
- do roztapiania czekolady
- stanie na wysokości zadania w dekorowaniu ciast, cake pops i pączków
- do przygotowywania owoców w czekoladzie
- do przygotowywania tabliczek czekolady albo czekoladowych form
- z lampką kontrolną
- pokrętło do ustawiania mocy
- miska z powłoką zapobiegającą przywieraniu producenta ILAG®
- pojemność: 250 ml
- przeciwpoślizgowe nóżki zapewniają stabilność
- w zestawie 4 widelczyki do fondue i szpatułka
- miska, łopatka i widelczyki nadają się do mycia w zmywarce
- pakiet nie gromadzi dekoracji
W pakiecie: miska, 4 widelczyki do fondue i szpatułka
cechy techniczne
- moc: 25 W
rozmiary
- ok. 145 x 130 x 130 mm (szer. X wys. X gł)
Materiał wykonania
- pokrywa: ABS
- miska: aluminiom z warstwą uniemożliwiającą przywieraniu ILAG®
- uchwyt, pokrętło: ABS
- szpatułka: polipropylen
- widelczyki: EDS 304 + ABS
- grzewczy: aluminium
- antypoślizgowe nóżki: silikon
Waga
- całość: 438,3 g
Gwarancja
- 3 lata