Wiedzieć co jest w środku: bo po prostu to smakuje lepiej! Młynek do mięsa Klarstein Kraftprotz to kiełbaski i mielone specjały z własnej kuchni.Jeśli chcesz, żeby coś zostało zrobione porządnie, najlepiej jest zrobić to samemu. Tym mottem kieruje się młynek do mięsa Klarstein Kraftprotz, który przekształca najkorzystniejsze mięso w mieloną mieszankę - znakomitą do robienia kiełbas i specjałów mięsnych. Człowiek wie, co je! Wreszcie młynek do mięsa wraca się do naszych kuchni, ponieważ jeśli chcesz najlepszej jakości, nie kupisz jakiekolwiek mięso mielone, ale mięso bezpiecznego pochodzenia i sam je zmielisz - różnica, którą bez wątpienia poczujesz.Dzięki mocy wyjściowej 700 watów miedziany silnik, naszego młynka do mięsa Klarstein Kraftprotz, ślimaka i w nim znajdujące się ostrza ze stali rdzoodpornej w dwóch opcjonalnych szybkościach. W ten sposób niestrudzenie mielą się kawałki mięsa, które przepychane poprzez trzy końcówki z otworami - cienkia, przeciętna i gruba. Wydobywa się świeżo zmielone mięso i może być dalej przetwarzane na karbonatki, świeże klopsiki lub jako farsz do rolad itp. Albo użyj znacznej aluminiowej miski, aby napełnić domowe kiełbasy przyprawionymi kawałkami mięsa za pomocą końcówki do kiełbasy. Czy to kiszka, czy kiełbasa do pieczenia, Ty decydujesz, co dostanie się do jelit. Tym nie kończą się funkcje młynka do mięsa Klarstein Kraftprotz: dzięki końcówce do przygotowania kebbe możesz przygotować pyszne nadziewane bulgurowe pierożki bez żadnego wysiłku. A jeśli kawałek mięsa zostanie przypadkowo pozostawiony w ślimaku, zostaje uwolniony przez bieg wsteczny lub z wyjątkowo silną mocą blokującą 1800 watów.Nie chodzi tu tylko o kiełbasy: młynek do mięsa Klarstein Kraftprotz posieka mięso na smaczne specjały z mięsa mielonego i kiełbas, tak jak sobie tego życzysz.