
Chrupkie i świeże pieczywo z własnej piekarni
pokazujemy ergonomiczny automat do wypieku pieczywa zróżnicowanego typu. Posiadając w domu takie urządzenie możesz codzienne przygotowywać chleb dla siebie i całej rodziny, który nie tylko będzie pyszny,w dodatku zachowa świeżość i smak na dłużej. Posiada aż 17 programów, dzięki którym każdego dnia możesz zaserwować inny typ chleba, z innej mąki oraz z innymi dodatkami. W taki sposób znajdziesz nieprzeciętny chleb, starannie taki jak uwielbiasz najbardziej.
17 automatycznych programów
Wypiekacz ma kilkanaście funkcji, które zezwalają na eksperymentowanie w kuchni z różnorodnymi typami mąk i dodatków. W prosty sposób wyczarujesz stuprocentowe pieczywo bezglutenowe, chleb żytni, orkiszowy, francuski czy kanapkowy. Urządzenie pozostało wzbogacone o trzy świeże rodzaje – wiejski chleb rzemieślniczy, wiejski chleb na zakwasie oraz wiejski chleb sodowy. Dzięki temu możesz radować się domowym, pachnącym i chrupkim pieczywem, kiedy wyłącznie chcesz. A dodatkowe dozowniki – na drożdże i rodzynki – samoczynnie dodają zawartość w odpowiednim momencie, jak w prawdziwej piekarni.
nadzwyczajnie przyrumieniona skórka
intuicyjny panel sterowania umożliwią prostą obsługę urządzenia, dzięki temu przygotowywanie pieczywa będzie czystą przyjemnością. Za pomocą kilku przycisków ustawisz stopień przyrumienienia, a także wielkość chleba, co umożliwia dobranie pieczywa do własnych upodobań. Specjalnie opracowane programy automatu dostosowują się do aktualnej temperatury otoczenia, nie zmieniając przy tym całkowitego czasu wypiekania.
Domowe specjały w najlepszym wydaniu
Prezentowany automat służy nie tylko do wypieku domowego chleba,na dodatek ciasta na pizzę czy brioszki. Oprócz tego posiada specjalny tryb przygotowywania dżemu i kompotu. Wybierz swoje ulubione owoce i ciesz się pysznym, domowym smakiem. Samodzielnie przygotowany dżem będzie wyśmienicie smakował ze świeżo upieczonym chlebkiem, np. Tostowym.
Wysoka jakość tworzyw
wykorzystanie najkorzystniejszych materiałów powoduje, że urządzenie jest mocne stworzone. Tacka na chleb została pokryta powierzchnią nieprzywierającą, aby każdy bochenek miał idealny zarys i można go było z łatwością wyjąć po upieczeniu. Ostrze ugniatające zostało pokryte cząsteczkami diamentu, dzięki jest twarde i odporne na zarysowania.