
Do ciast i ciasteczek, trufli i deserów - z najkorzystniejszych komponentów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
3-4 łyżeczki fo filiżanki zimnego albo gorącego mleka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
Wartość energetyczna 1727 kJ / 408 kcal
Tłuszcz: 2,2g;
w tym kwasy nasycone: 1,4g;
Węglowodany: 89,2g;
w tym cukry: 80g;
Białko: 4,7g;
Sól: 0,01g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA NA PORCJĘ ( 7g kakao i 100 ml mleka)
Wartość energetyczna 386 kJ / 92 kcal
Tłuszcz: 3,7g;
w tym kwasy nasycone: 0g;
Węglowodany: 10,9g;
w tym cukry: 0g;
Białko: 3,6g;
Sól: 0g
Skład: surowy cukier trzcinowy*, niskotłuszczowe kakao w proszku(20%)* (*certyfikowany naturalny)
Waga netto: 400 g
dokument: produkt wytworzony z certyfikowanych upraw organicznych
Sposób przechowywania: produkt przechowywać zgodnie z zaleceniami producenta. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Data przydatności do spożycia / Data niewielkiej trwałości: Jeżeli chcesz uzyskać informację napisz do nas biuro@atlas-zdrowia.pl lub skorzystaj z opcji "zapytaj o towar"