
Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko, 100g Kakao naturalne, ekstra ciemne tworzone jest ze precyzyjnie wyselekcjonowanych ziaren.Dzięki perfekcyjnym bezkompromisowcom i wieloletniemu doświadczeniu w jego produkcji zachowuje najwyższą jakość.
uwydatnia się potężnie czekoladowym smakiem i aromatem i rewelacyjną rozpuszczalnością równocześnie w ciepłym, jak i chłodnym mleku.idealnie pasuje do wypieku ciast oraz wyśmienicie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.
elementy:kakao o obniżonej zawartości tłuszczu Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%. Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna 1302 kJ / 313 kcal Tłuszcz 11g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8g Węglowodany 13g w tym cukry 1,0g Białko 22g Sól 0,08g Alergeny:Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Producent:Celiko św. Antoniego 71 61-359 Poznań Polska...