
Makaron bezglutenowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować 7 - 9 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1508 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 64,2 g;
w tym cukry: 1,8 g;
Białko: 14,2 g;
Sól: 0,02 g
Skład: ciecierzyca* (51%), kukurydza*(49%) (*certyfikowany naturalny)
Waga netto: 250 g.
Kraj producenta: Hiszpania
atest: artykuł rolnictwa naturalnego
Sposób przechowywania: artykuł przechowywać zgodnie z zaleceniami. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Data przydatności do spożycia / Data minimalnej trwałości: Jeżeli chcesz uzyskać informację napisz do nas biuro@atlas-zdrowia.pl albo skorzystaj z opcji "zapytaj o artykuł"
Uprzejmie proszę o przestrzeganie oraz poszanowanie Regulaminu w części dotyczącej
§ 12 Prawa autorskie
Dziękujemy