
Kremowy, delikatny miód wielokwiatowy z solidnie wyczuwalną, pełną witamin cytryną! To sugestia, której pojawienie się było wyłącznie kwestią czasu. Dodatek cytryny delikatną kwasowością równoważy słodycz miodu, a całość to prawdziwa bomba witaminowa! Każdy słoik zawiera 97% miodu wielokwiatowego i 3% liofilizowanej cytryny. Cykl liofilizacji pozwala na zachowanie pełni wartości odżywczych i smakowych owoców.
Miód przechowuj w temp. Do 18 poziomów.
atrybuty miodu z cytryną:
- miód wielokwiatowy wzmacnia system odpornościowy
- jest rekomendowany w chorobach alergicznych układu oddechowego
- pod względem składu chemicznego miód wielokwiatowy jest niezwykle najróżniejszy
- dodatek liofilizowanej cytryny to różnorodność witamin i minerałów, ze szczególnym udziałem witaminy C
- idealny do walki z osłabieniem organizmu, obniżoną wytrzymałością albo na wzmocnienie organizmu
Miód z cytryną to wyśmienicie wyważony, słodko-kwaśny przysmak. Perfekcyjnie sprawdzi się jako dodatek do herbaty (dodawaj go do ciepłego, nie gorącego napoju), lemoniady, porannej szklanki wody, napojów izotonicznych, lodów, na kanapki czy do owsianki. Zalety prawdziwego miodu wielokwiatowego w połączeniu z liofilizowaną cytryną to smaczny sposób na przeziębienia i dla wsparcia wytrzymałości w okresie jesienno-zimowym.