
składniki
miód nektarowy wielokwiatowy kremowany* (*certyfikowany skałdnik naturalny)
OPIS
Miód kremowany powstaje w procesie długotrwałego mieszania świeżej patoki (miodu płynnego). Dzięki czemu nie ulega łatwo krystalizacji, w przeciwieństwie do płynnego miodu. Miód kremowy pozostaje cudownie kremowy choćby przez rok! nadzwyczajny jako dodatek do herbaty, ciepłego mleka i na kanapkę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1369 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 80,5 g
w tym cukry: 80,5 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0 g
UWAGA
towar nieodpowiedni dla dzieci poniżej 1 roku.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.